TAPAS - CHEF'S MENU - A LA CARTE - DRANKEN
A LA CARTE
VOORGERECHTEN / STARTERS
CARPACCIO VAN WIT BLAUW
zongedroogde tomaat - oude balsamico - kappertjes - parmezaan
€21
MOSSELEN OP Z'N THAIS
chili - gember - citroengras - curry
€16
BURRATA
bloody mary - tomaat - croutons - pesto
€17
STEAMED BUNS
pastrami - pickels - gepekelde ui - augurk - macadamia
18
TARTAAR VAN TONIJN
ponzu - avocado - wakame
€ 22
HOOFDGERCHTEN / MAIN COURSES
GEBAKKEN GAMBA'Stabouleh - bieslook yoghurtdressing
€ 28
PASTA CARBONARA
gedroogde entrecôte - duxelle - truffel - gepocheerd eitje
€ 25
GEHAKTBROODJE
aardappelpuree - mosterdsaus - rabarber compote
€ 22
GEPOFTE BATAAT (VEGGIE)
gebrand slahart - zure room - kimchi - crumble
€ 22
GEGRILDE ONGLET (RUNDSVLEES)
chimichurri (verse kruiden saus) - krielaardappel - sla - boontjes - feta
€ 29
GEBAKKEN KABELJAUW
gebrande little gems - pickels - feta - patatas bravas
€ 23
TABOULEH
gebrande little gems - rode biet - yoghurtdressing
€ 23
DESSERTS
MOELLEUX AU CHOCOLATvanille ijs - passievruchtencoulis - blauwe bessen
€ 12
TOMPOES
bladerdeeg - vanillesaus - gekarameliseerde banaan hazelnootmousse
€ 10
DAME BLANCHE
vanille ijs - chocoladesaus
€ 10
CHEESCAKE MET SPECULOOS
frambozencoulis - slagroom
€ 11